Baltās šokolādes un vaniļas pudiņa krēms

5 1

Sastāvdaļas

  • 30 g baltās šokolādes
  • 1 /4 paciņas vaniļas pudiņa pulvera
  • 1 /2 l piena
  • 1 tējkarote cukura
  • 50 g saldā krējuma
  • Nedaudz augļu

Pagatavošana

30 min.
  1. Nedaudz šokolādes sarīvē skaidiņās, pārējo sasmalcina, Pudiņa pulveri sajauc ar 1 ēdamkaroti piena, pārējo pienu uzvāra. Vārītā pienā iemaisa atšķaidīto pudiņa pulveri un cukuru. Karsējot sabiezina, iemaisa sakapāto šokolādi. Maisot izkausē, tad masu atdzesē, reizēm apmaisot.
  2. Saputo krējumu un iemaisa AUKSTĀ pudiņa krēmā. Krēmu liek trauciņos, virsū kārto augļus vai ogas, virsū pārpalikušo krēmu. Pārkaisa ar sarīvēto šokolādi.
  3. Ar dotajiem produktu daudzumiem, sanāk 4 trauciņiem.

Komentāri

Viktorija 2011. gada 6. oktobris 16:49
Vai varetu pateikt cik piens vajadzigs?500 ml?Varetu precizak uztaisit sastvdalu ailiti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti