Sākums > Receptes > Deserti

Baltās šokolādes un vaniļas pudiņa krēms

2010. gada 11. oktobris
Foto: Ance Strēlniece
Pagatavošana
30 min
1. Nedaudz šokolādes sarīvē skaidiņās, pārējo sasmalcina, Pudiņa pulveri sajauc ar 1 ēdamkaroti piena, pārējo pienu uzvāra. Vārītā pienā iemaisa atšķaidīto pudiņa pulveri un cukuru. Karsējot sabiezina, iemaisa sakapāto šokolādi. Maisot izkausē, tad masu atdzesē, reizēm apmaisot.
2. Saputo krējumu un iemaisa AUKSTĀ pudiņa krēmā. Krēmu liek trauciņos, virsū kārto augļus vai ogas, virsū pārpalikušo krēmu. Pārkaisa ar sarīvēto šokolādi.
3. Ar dotajiem produktu daudzumiem, sanāk 4 trauciņiem.
Uz augšu