Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Baltās šokolādes un vaniļas pudiņa krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 30 g baltās šokolādes
  • 1 /4 paciņas vaniļas pudiņa pulvera
  • 1 /2 l piena
  • 1 tējkarote cukura
  • 50 g saldā krējuma
  • Nedaudz augļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nedaudz šokolādes sarīvē skaidiņās, pārējo sasmalcina, Pudiņa pulveri sajauc ar 1 ēdamkaroti piena, pārējo pienu uzvāra. Vārītā pienā iemaisa atšķaidīto pudiņa pulveri un cukuru. Karsējot sabiezina, iemaisa sakapāto šokolādi. Maisot izkausē, tad masu atdzesē, reizēm apmaisot.
  2. Saputo krējumu un iemaisa AUKSTĀ pudiņa krēmā. Krēmu liek trauciņos, virsū kārto augļus vai ogas, virsū pārpalikušo krēmu. Pārkaisa ar sarīvēto šokolādi.
  3. Ar dotajiem produktu daudzumiem, sanāk 4 trauciņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA