Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mandeļkūka

FOTO: Anete Brūvere

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 ml piena
  • 200 g cukura
  • +/- tējkarote vanilīncukurs
  • 4 olas
  • 400 grami miltu
  • Drusku sāls
  • Tējkarote cepamā pulvera
  • Virsiņai:
  • 125 g sviesta
  • 200 g mandeļu skaidiņu (var likt pat 100g)
  • 200 g cukura
  • Vanilīncukurs
  • Sešas ēdamkarotes piena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sakuļ pienu, cukuru, vanilīncukuru, sāli un olas. Pievieno miltus un cepamo pulveri. Mīklu lej pannā un cep kādas 20 minūtes 190-200°C, līdz mīkla apbrūnē. Tikmēr izkausē sviestu, pieber cukuru, vanilīncukuru, mandeļu skaidiņas un pienu. Pēc 20 minūtēm izņem kūku, uzlej mandeļu masu un liek vēlreiz krāsnī uz 15 minūtēm 190-200°C.
    Sakuļ pienu, cukuru, vanilīncukuru, sāli un olas. Pievieno m...

    FOTO: Anete Brūvere

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas