Komentāri
24
Jaunākie
Vecākie
Vai tas ventilātors krāsnī obligāti? Manā krāsnī tāda nav
Vērtējums
Atbildēt
Var cept arī bez šāda krāsns režīma. Mazliet ilgāks būs cepšanas process.
Vērtējums
labais
Vērtējums
Atbildēt
es uztaisiju loti asu bet tik un ta garso:)
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti ātri, viegli un garšīgi. Liels paldies :)
Vērtējums
Atbildēt
PALDIES! burvīgi cepumiņi sanāca :) Tik nogrēkoju un mīklu izrulēju, lai sanāktu smuki mazi aplīši, apbēru ar ķimenēm un apsmērēju ar olu :) tiešām ļoti, ļoti garšīgi!
Vērtējums
Atbildēt
loti garsigi
Vērtējums
Atbildēt
Vai nu kko nepievienoju no garšvielām, vai arī biju iedomājusies šos radziņus kā pīrādziņus, bet man sanāca ne visai :(
Drupeni un pasausi...
Drupeni un pasausi...
Vērtējums
Atbildēt
es uztaisiju bet man vinji sanaca kaa pankucinas
,bet garsigi
,bet garsigi
Vērtējums
Atbildēt
Ideāli - vienkārši un ātri. Ja nav Krievijas, var Holandes sieru, margarīna vietā sviestu. Garšvielas nežēlojiet - ar tām var eksperimentēt. Super recepte - PALDIES!!!
Vērtējums
Atbildēt
un ja uzbersiet kimenes tad vispar varesiet apest pirkstinus
Vērtējums
Atbildēt
Ups... pārrakstījos radziņu vietā => pīrādziņus... Sorry.
Vērtējums
Atbildēt
Ātri un garšīgi... Vienīgais es liku klāt sviestu. Runājot par garšvielām, tad te var eksperimentēt - kas nu kuram labāk garšo:) Kā arī es nākamreiz veidošu nevis kā pīrādziņus, bet gan kā cepumus;) Kas nav mēģinājis - IR VĒRTS!
Vērtējums
Atbildēt
loti garšīgi, citreiz uztaisu ;)
Vērtējums
Atbildēt
ļoti garšīgi un ātri uztaisāmi
Vērtējums
Atbildēt
Tiešām labi!!!
Vērtējums
Atbildēt
Liels paldies saimniecei,izdevas radzini vienkarsi briniskigi garsigi.Meitina bij sajusma.:)))
Vērtējums
Atbildēt
sanāca ļoti gardi :p
Vērtējums
Atbildēt
es liku valdo margarinu un ari sanaca loti garsigi!
Vērtējums
Atbildēt
Es lieku drusku sarkanos piparus (pulveri)
Vērtējums
Atbildēt
NENORĀLI LABI! :)
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti gadi sanāca,paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt
ĻOTI garšīgi! Šos cepumus mana mamma mēdz taisīt - pārbaudīta recepte
Vērtējums
Atbildēt
Tie ir cepumi
Vērtējums
Atbildēt
Kādas tieši garšvielas tiek pievienotas? Kādi ieteikumi šajā ziņā?
Vērtējums
Atbildēt