Fiksie siera radziņi

2010. gada 8. oktobris
Foto: Agnese Arne-Kapče
Vien četras sastāvdaļas, kas mājās teju vienmēr pieejamas, nedaudz roku veiklības un lieliski siera radziņi būs gatavi.
Pagatavošana
40 min
1. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
Foto: Agnese Arne-Kapče
2. Margarīnu samīca ar sieru līdz viendabīgai konsistencei.
Foto: Agnese Arne-Kapče
3. Pamazām mīcot pievieno miltus un garšvielas. Miltu daudzums ir pietiekams, kad mīkla vairs nav ķepīga.
Foto: Agnese Arne-Kapče
4. Mīklu sadala gabalos un no gabaliem rullē desiņas.
Foto: Agnese Arne-Kapče
5. Tās sagarina un no katra posmiņa veido radziņu.
Foto: Agnese Arne-Kapče
6. Liek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru.
Foto: Agnese Arne-Kapče
7. Cep aptuveni 20 minūtes 180 grādos ar gaisa plūsmas ventilatoru.
8. Lai labi garšo!
Foto: Agnese Arne-Kapče
Uz augšu