Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
30
Jaunākie Vecākie
A
Alvars Baldiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kamēr vārās viens rīvēts burkāniņš un viens liels kartupelītis, tikmēr samīca jaukto malto gaļiņu ar pipariem un garšvielām ( es lieku vegetu un raudeni). Miltus un olu nelieku, tad iznāk frikadeles tādas cietas. Sajaucu malto gaļu ar garšvielām un gatavoju bumbiņas, ar slapjām rokām tās veidojot. Lai zupiņa būtu patīkamāka, ieberu padaudz diļlu/pētersiļu zaļumu maisījumu. Labu apetīti! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garda zupa.
paldies par recepti!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Varis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
6 kartupeļi un 4 burkāni? Man katlā vietas tik daudz nav! Sarīvēju un skatos ka pa daudz. Frikadeles neturās kopā labāk būtu ar baltmaizi mēģinājis. Nav saprotams kad un cik daudz japieevieno buljons. Aplauziens man sanāca ar to jūsu frikadeļzupu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkārša recepte un reizē ļoti garda zupiņa!!!
Nevienmēr ir vajadzīgs izmantot ekskluzīvus produktus,lai būtu garšīgi!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
KRISTĪNE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī vāru tādu zupu.Un kartupeļus rīvēju ar Delimano manuāļo rīvi,un tie neizšķīst.tikai gaļai klat nelieku ne olas,ne miltus,bumbiņas veidoju tējkarotes lielumā. Beigās pievienoju čili mērci.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
KACKA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garda zupite! Paldies par recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
liels paldies tas ir loti noderigi zinat galvenas sastavdalas. bet parejo pievienot var pec gaumes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
M
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kubiņus var aizvietot ar knorr želejas veida buljonu, tur nekādas sintētikas iekšā nav.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gundega
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ar ko jus sagriezat tadus salminus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
meness
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
bet vai pusstundu varot kartupeļus tie neizšķīdīs?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Maltās gaļas masai nelieku klāt miltus, gan olas, ķiploku, sāli, melnos piparus un ķimenes
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Bitīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Buljona kubiņus lietot mūsdienās ir negudri, tur nekā laba iekšā nav! Pilns ar E-vielām,kas sabojā garšas pumpiņas. Tikai pašu buljoniņš ir veselīgākais..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Dieviņu zupiņu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vicious
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tizli ko veidot ar kubiciniem,jo ta ir sintetika.Vajag gatavojot mazliet pafantazet ar ko veidot velamo garsu.Un vispar,velam ir darit ta : sarivetos burkanus apcept katlina un tikai pec tam liet uzvaritu udeni.Kartupelus rivet ir nenormal,jo tie izjuks vienkarsi.Labak jau sagriest pec saviem ieskatiem.Otrs: maltai galai ieteiktu pievienot nevis universalas garsvielas ,tacu gan naturalos citronpiparus un nedaudz chilli piparus.Un ari mazliet sipolus ja ir velesanas.Sipolu veselu var ielikt kad viss varas ,tacu kad gatavs to iznemt ara vienkarsi.Tas ir tadiem,kuri necies varitus vai ceptus cipolus! Isak sakot - lai dzivo fantazija ,ka ari izdoma.Var ari pielikt beigas sagrieztus abolisus ( der daudzam zupam).
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nikola
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti.
Sanāca ļoti garšīgi...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Frikadeles un kartupelus un burkanus ja uz pannas apcep vel labak buus ! Paldies par recepti looti garshigi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Л
Люба
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
А где же лук?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
samanata
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garsigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Biruta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arii lietoju vistu kubicinnus,bet man labaak patiik novaariit pirms tam vistu sskkinkkiissus. Taa ir vismaz dabiigaaka buliona garssa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Solvita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nezvai cukgalas vieta, vista butu garsigi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bilodes okei zupīte arī laba un par kubiņiem katram savas garšas kārpiņas uz mēles es bulionam pielieku kubiņus un vis ir labi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super un par bulijona kubiniem runajot es bez viniem netaisu ne vienu edienu jo ta sanak garsigak un satigak
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kikiiiiiiis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kubiņi ir nāve!
bet patika ideja par to,ka kartupeļi arī sarīvēti,nekad vēl neesmu likusi zupā rīvētus kartupeļus,bet nu pamēģināšu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
liels paldies.labi sanaaca!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Reginčiks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gan lietoju kubiņus uz nebēdu, garšīgi, smuki un visi dzīvi :) Liels paldies par recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aleksija24
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Forša recepte, kubiņus arī nelietoju, tāpēc iesaku likt klāt seleriju un pētersīļus. Paldies par super bidēm, uzreiz rosina apetīti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
buda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Zupas garšas un izskata uzlabošanai ieteicams garšaugus - sīpolus un burkānus vispirms uz pannas nelielā taukv.daudzumā apcept. Būs vēl garšīgāk. Ja gatavai zupai pievienos sasmalcinātus garšaugus - super! Bet krējums šo zupiņu tikai sabojās!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Domāju, ka visu šo var darīt, izņemot tos kubiņus. Biljons pats veidosies no frikadelēm :) un garšvielas dos pārējo buķeti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
v s
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Frikadeles tachu dos buljonu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agnese Arne-Kapče
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
mīļie, es taču teicu - vienkāršā frikadeļu zupa :* paldies par komplimentiem iekš foto ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes