Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziemeļbrieža gaļas mērce

Bijām Lapzemē un noskatījām šo recepti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 750 g ziemeļbrieža gaļas
  • 0.5 L skābais krējums
  • 150 g sviests
  • Lauru lapa
  • Kadiķogas
  • Citas garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Uz pannas sviestā apcepina paplānās šķēlītēs sagrieztu ziemeļbrieža gaļu. Apcepināšanas procesā pievieno sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus pēc paša vēlēšanās. Protams, arī sāli un piparus (var arī citas garšvielas, ja vēlās). Kad gaļa apcepināta, to liek katlā, kur pievieno kadiķogas, lauru lapas un skābo krējumu. Krējuma daudzums atkarīgs no paša vēlmēm, cik lielu gaļas/šķidruma attiecību mērcē vēlas. Uz lēns uguns sautē gaļu tālāk. Pēc apmēram 20-25 min. mērce būs gatava.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA