Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
P
Pavaroshka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pamaniju ka Jus savam edienam izmantojat saldetus produktus,shajaa gadijuma runa iet par darzeniem,kas ir lielveikalos noperkams darzenu mix...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kitija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mdj2 un Arta. Zaļajai un sarkanajai paprikai ir gan garšas citas, tāpēc nepērku zaļo. Viņa ir ''rūgtenāka'' nedaudz, bet sarkanā gan ir salda. ;) Par pašu recepti, piekrītu, vienkārši, bet ļoti garšīgi. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bija jau apnikushi parasti kartupelji, paldies par recepti, garsha vnk fantastiska, tikai kukuruuzu vietaa liku zaljos zirniishus un zivs vietaa shampinjonus, izmantoju to, kas tanii briidii maajaas man bija :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mdj2
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu skaidrs. Man galvenais, ka vēderā tas nonāk! Pēc tam jau vairs neredz ;) Klau, tu esi baigā pavāre? varbūt tev var uzjautāt pāris lietas? Man šitam visam(ēst gatavošanai) aiziet kaudze laika, varbūt tu vari pastāstīt ko tu izmanto, lai ātrāk nonāktu pie rezultāta. Es pagaidām iztieku ar nazīti, nelielu dēlīti, rīvi nu un protams panna un katls. Tas pagaidām viss. Tad vēl interesē par pannām. Es te studēju vienu brīdi par tām un pagaidām doma ir, ka varētu vienu tērauda paņemt. Tev nav sanācis darboties ar tām? Interesē vai šausmīgi grūti iemācīties ar tādu ir darboties, vai nē?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mdj2
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tev viss izskatās pārāk viegli. Es receptes ar vairāk kā piecām sastāvdaļām vairs nevērtētu ar viegli :) Nu teiksim vidēja grūtības pakāpe būtu ok. Bet ēdiens ok. Saņēmos un uztaisīju tikai bez tās zivs:) ā un kāda starpība zaļai un sarkanajai paprikai. Viņa taču garšo vienādi vai ne?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes