Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta cūkgaļa cepamplēvē

2010. gada 5. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež cūkgaļu, lai ātrāk izcepjas. Jo mazāki gabali, jo ātrāk gatava.
2. Apkaisa ar garšvielām un apliek ar sagrieztiem sīpoliem, lai ievelkas sīpola garša un atstāj uz pārdesmit minūtēm. Pēcāk sagriež burkānus un izvieto cepamplēves apakšdaļā, uz burkāniem liek gaļu ar visiem sīpoliem un cep krāsnī 180 grādu temparatūrā ~45 minūtes. Kad cepamplēve aizsieta, jāizdur pāris caurmi ar zobu bakstāmo, lai notiek minimāla gaisa cirkulācija.
3. Pasniedz ar piedevām.
4. Sulu, kas izdalījusies cepšanas procesā var izmantot kā mērci piedevām.
Foto: Receptes.lv
Uz augšu