Itāļu sautējums ar vistu

5 1

Sastāvdaļas

  • Makaroni (spirālveida)
  • Saldētie dārzeņi (pēc izvēles)
  • Bazilika lapas
  • Konservēti tomāti
  • Ķiploki
  • Vistas fileja
  • Svaigi tomāti
  • Santa Maria vidusjūras garšaugu maisijums
  • Santa Maria piedeva spageti
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Daudzums makaroniem-dārzeņiem, cik nu kuram vajadzīgs :)
  2. Liek vārīties makaronus, kad puslīdz gatavi, pievieno saldētos dārzeņus. Vāra kamēr gatavi (bez sāls)
  3. Uz sakarsētas pannas lej eļļu, liek virsū konservētus tomātus un "cep" kamēr masa kļūst viendabīga kā tomātu mērcei. Pievieno labu daudzumu Santa Maria Vidusjūras garsaugu maisijuma, un Santa Maria Piedevu spageti, sāli, bazilika lapiņas (sasmalcinātas). Tāpat smalki sagrieztu ķiploku- 3-4 daiviņas. Visu kopā sasautē.
  4. Apcep vistas fileju un pievieno gatavajai mērcei.
  5. Mērci pievieno nokāstam dārzeņu-makaronu sajaukumam.
  6. Liek uz šķīvjiem un dekorē ar svaigu tomātu daiviņām un bazilika lapiņām. Var pārkaisīt nedaudz rīvēta siera.

Komentāri

Siguldas Joņs 2010. gada 8. oktobris 15:42
Vistu sagriež mazos gabaliņos?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni