Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Santa maria's krāsnī ceptie kartupeļi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g svaigu nelielu kartupeļu, nomizotu
  • 6 šķiņķa šķēles
  • 2 ēdamk. eļļas
  • 2 ēdamk. Santa Maria piedevas kartupeļiem
  • 2 dl sarīvēta siera
  • 2 ķiploka daiviņas, šķēlītēs
  • 1 ēdamk. svaigu pētersīļu, sasmalcinātu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Recepte ņemta no santamaria.lv mājas lapas.
  2. Kartupeļus apvāra, bet neizvāra. Nokāš, nosusina, samaisa ar eļļu un piedevu kartupeļiem. Tad liek karstumizturīgā traukā, pārliek šķiņķa šķēles un uzkaisa ķiplokus. Cep cepeškrāsnī 220ºC temperatūrā apmēram 20 minūtes. Pārkaisa ar sarīvēto sieru un turpina cept cepeškrāsnī vēl apmēram 10 minūtes, līdz siers kļūst zeltaini brūns. Pasniedz ar svaigiem pētersīļiem.
  3. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas