Santa maria's krāsnī ceptie kartupeļi

4 1

Sastāvdaļas

  • 700 g svaigu nelielu kartupeļu, nomizotu
  • 6 šķiņķa šķēles
  • 2 ēdamk. eļļas
  • 2 ēdamk. Santa Maria piedevas kartupeļiem
  • 2 dl sarīvēta siera
  • 2 ķiploka daiviņas, šķēlītēs
  • 1 ēdamk. svaigu pētersīļu, sasmalcinātu

Pagatavošana

30 min.
  1. Recepte ņemta no santamaria.lv mājas lapas.
  2. Kartupeļus apvāra, bet neizvāra. Nokāš, nosusina, samaisa ar eļļu un piedevu kartupeļiem. Tad liek karstumizturīgā traukā, pārliek šķiņķa šķēles un uzkaisa ķiplokus. Cep cepeškrāsnī 220ºC temperatūrā apmēram 20 minūtes. Pārkaisa ar sarīvēto sieru un turpina cept cepeškrāsnī vēl apmēram 10 minūtes, līdz siers kļūst zeltaini brūns. Pasniedz ar svaigiem pētersīļiem.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

viktorija 2013. gada 24. maijs 14:11
Man piemeral loti patika sis ediens
jolanta 2011. gada 4. novembris 10:30
a,sakiet kur var iegadaties to santa marijas krasni?obligati tada krasni?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni