Komentāri
7
Jaunākie
Vecākie
atbilde uz visiem jautājumiem un kļūdām>
Biskvītam svarīgi pielikt paredzēto cepamo pulveri, tas dod to ka kūka uzpūšas. Vajag arī kārtīgi saputot olas, tā lai 2x palielinās apjomā.
Ja sanāca kā sēne tas nozēmē, ka nebija mīkla vienādi izsmērēta uz pannas.
Un vēl ļoti svarīgi, kad cepas, nekādā gadījumā navirinam krāsns durtiņas. Gatavu uzreiz neraujam ārā jo no temperatūras svāsrstības var sakristies apjomā.
Biskvītam svarīgi pielikt paredzēto cepamo pulveri, tas dod to ka kūka uzpūšas. Vajag arī kārtīgi saputot olas, tā lai 2x palielinās apjomā.
Ja sanāca kā sēne tas nozēmē, ka nebija mīkla vienādi izsmērēta uz pannas.
Un vēl ļoti svarīgi, kad cepas, nekādā gadījumā navirinam krāsns durtiņas. Gatavu uzreiz neraujam ārā jo no temperatūras svāsrstības var sakristies apjomā.
Vērtējums
Atbildēt
kūka ļoti garda, bet biskvīts bija pa cietu, kapēc?
Vērtējums
Atbildēt
laba basli
Vērtējums
Atbildēt
'loti gardi izskatās (lick)
Vērtējums
Atbildēt
Garšoja ideāli, bet pēc kādām 15min bija uzcēlusies divkārši un būtu tas labi, tikai vēl pēc 10min uz pusi nokritās un nesanāca griest tā visu uz pusēm, sadalīju vnk divās daļās. Nu sanāca uz pusi mazāka, bet tik un tā garšīga.
Un domāju, ka 40min ir par ilgu. Es cepu 35min un bija ideāli, pat varbūt vēl nedaudz ātrāk varēja ņemt ārā.
Un domāju, ka 40min ir par ilgu. Es cepu 35min un bija ideāli, pat varbūt vēl nedaudz ātrāk varēja ņemt ārā.
Vērtējums
Atbildēt
Viss izdevās gandrīz ok, tikai man tas biskvīts vidū uzpūtās un izskatījās kā sēne, nācās piestrādāt ar nazi.
Vērtējums
Atbildēt
ļoti gardi mmmm šī recepte ir ļoti noderīga iesaku visiem 1 reizi gadā uztaisīt šādu gardumu ! :)
Vērtējums
Atbildēt