Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Savādākas olīvas

Savādākas olīvas

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zaļās olīvas bez kauliņiem
  • Kazas vai dor blue siers
  • Milti
  • Ola
  • Rīvmaize
  • Parmezāna siers
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nopērk zaļās olīvas bez kauliņiem un mīksto sieru (var kazas vai dor blue mīksto sieru) un ar konditorejas maisiņu sapilda katru olivi. Ķēpīgi, bet var piešauties
  2. Katru olivu apviļā miltos - kārtīgi, lai neviens pleķīts nepaliek. Tad katru olīvi apviļā sakultā olā. Un pēdējais - apviļā rīvmaizē, kas sajaukta kopā ar sasmalcinātu Parmezāna sieru.
  3. Katliņā ielej olīveļļu un uzkarsē. Eļļas jābūt tik daudz, lai olīves pilnībā ir noklātas ar eļļu. Cep (fritē) līdz brūnai kraukšķīgai garoziņai.
    Uzkoda pie vīna!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA