Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lēcu un dārzeņu maisījums

Kolekcijas: Veģetārās
Pilnīgi veģetārais maisījums ir patīkama pārmaiņa. Ja nevēlies ēst pilnīgi veģetāru ēdienu, vari pasniegt to ar ceptu olu. Tas ir piemērots arī pasniegšanai ar marinētām bietēm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 ml vārītu, aukstu zaļo lēcu
  • 2 vārītus, aukstus kartupeļus
  • 1 cukini
  • 2 burkānus
  • 1 dzelteno sīpolu
  • 1 lielu sarkano papriku
  • Sāli un maltus baltos piparus
  • Sviestu, kurā cept sīpolu
  • Eļļu, lai ceptu pārējo
  • Servēšanai
  • Marinēta biete
  • Ceptas olas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomazgā cukini un sagriež vienādos kubiciņos. Nomizo burkānus un sīpolus. Sagriež burkānus kubiciņos un sīki sasmalcina sīpolu. Nomazgā un sagriež kubiciņos papriku. Sagriež kubiciņos kartupeļus.
  2. Cep pēc kārtas dārzeņus un sakņaugus. Burkānus un sīpolus ir jācep visilgāk. Lēcas un kartupeļus — vismazāk. Izņem dārzeņus no pannas. Sajauc lēcas, kartupeļus, cukini, sīpolu un papriku.
  3. Pievieno maisījumam sāli un piparus un pirms pasniegšanas uzsilda. Pasniedz ar marinētām bietēm un ceptām olām.
  4. 4 porcijas
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas