Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lasis ar sezama sēklām

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g laša filejas bez ādas
  • 3 ēdamkarotes sezama sēklu
  • 1 šķipsniņu aso sarkano piparu
  • 1 ēdamkaroti sojas mērces
  • 2 ēdamkarotes sviesta cepšanai
  • Sāli
  • Mērcītei
  • 2 ēdamkarotes izspiestas apelsīnu sulas
  • 2 ēdamkarotes izspiestas laima sulas
  • 2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
  • 1 ēdamkaroti saldinātāja
  • Eļļa cepšanai
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Mērcīte: Izspiež apelsīna un laima sulu. Samaisa sulu ar sinepēm, saldinātāju, sāli un pipariem. Līdz pasniegšanai liec ledusskapī.
  2. Sagriež lasi porciju gabalos pa 200 g. Sajauc sezama sēklas, piparus un sojas mērci. Iemērc vienu laša pusi maisījumā. 2 minūtes cep šo pusi eļļā uz vidēji lielas uguns. Apgriež gabalus, uzgriež mazāku uguni un turpina cept vēl 3 minūtes.
  3. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un/vai vārītiem rīsiem.
  4. 4 personām
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas