Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas kotletītes ar siltām zaļajām pupiņām

2010. gada 30. septembris
Foto: Diabēts
Pagatavošana
25 min
1. Pievieno maltajai gaļai sarkanos un melnos piparus. Izveido nelielas kotletītes.
2. Sagriež šķēlēs sarkano sīpolu un ķiploku sasmalcina.
3. Cep gaļu 5-7 minūtes no katras puses, lai būtu skaisti brūnas kotletītes.Ja nepieciešams , pannai uzliek vāku un nedaudz pasutina, līdz kotletītes ir gatavas.
4. Uz sakarsētās pannas cep zaļās pupiņas kopā ar sīpoliem un ķiplokiem. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz kotletītes ar zaļajiem salātiem.Cepšanai ērti ir izmnatot vok pannu.
5. 1 personai
6. Padoms: Svaigu zaļo pupiņu vietā var izmantot arī saldētas.
7. Šo garšīgo maltās gaļas ēdienu ar siltām zaļajām pupiņām var papildināt ar svaigiem zaļajiem salātiem.
Uz augšu