Zivs un pārslu savienība

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 50 g pilngraudu auzu pārslas
  • Ēdamkarote sinepes – franču vai angļu
  • 4 zivs filejas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Auzu pārslas piestā nedaudz sasmalcina, ber traukā
  2. Filejas ierīvē ar sinepēm un apvārta pārslās
  3. Uzkarsē pannu, ielej eļļu un liek cepties zivi. Cep 4-5 minūtes no abām pusēm, līdz pārslas kļūst zeltainas.
  4. Pasniedz karstus ar svaigiem dārzeņiem, šķēlīti citrona.
  5. Cepšanai var izmantot zivs fileju pēc izvēles - mencu, paltusu, heku.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni