Burkānu un biešu sautējums

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu burkānu
  • 1 liela, svaiga galda biete
  • 2 skābi āboli
  • Cukurs, sāls pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus sagriež rupās, bieti sarīvē uz sakņu rīves
  2. Pielej nedaudz ūdens, pievieno sāli un cukuru, vāra.
  3. Kad sastāvdaļas ir gandrīz mīkstas pievieno sagriezus ābolus. Āboliem vārīšanās beigās jābūt izšķīdušiem
  4. Ēd karstu pie gaļas vai zivju ēdieniem
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

anonīmi 2014. gada 9. aprīlis 23:38
Galarezultāts bija ļoti vienkāršs, ne pārāk izteiksmīgs - pietrūkst kāda, tā teikt, odziņa. Varbūt kādas labas garšvielas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi