Salāti ar topinambūru un selerijas sakni

Sastāvdaļas

  • 100 g topinambūra
  • 120 g tomātus
  • 1.5 ēdamkaroti krējuma, 20o%
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • 1 sakņu selerija
  • 1 ola
  • Sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. Topinambūra un selerijas sakni nomazgā, notīra un sarīvē skaidiņās uz rīves. Zaļumus nomazgā un sasmalcina/sakapā
  2. Tomātus nomazgā un sagriež mazos gabaliņos, olu novāra un sasmalcina
  3. Visas sastāvdaļas liek traukā un sajauc ar krējumu, pievieno sāli pēc garšas
  4. Pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi