Brownies

Sastāvdaļas

  • 200 g tumšā šokolāde
  • 200 g margarīns
  • 3 olas
  • 250 g cukurs
  • 2 tējk vaniļas cukurs
  • 120 g milti

Pagatavošana

45 min.
  1. Katliņā vai bļodiņā izkausē margarīnu ar šokolādi. Nedaudz padzesē. Bļodā sakuļ olas ar cukuru un vaniļas cukuru. Pakāpeniski olās iemaisa silto šokolādes masu. Pēc tam iemasa miltus. Lej formā, cep cepeškrāsnī 160-180 grādos aptuveni 30 minūtes. Viducim jābūt mīkstam, nedaudz ķepīgam.
  2. Pa virsu var uzliet glazūru- 2 ēd. karotes kakao, 2 ēd. karotes pūdercikura, nedaudz verdoša ūdens, Visu samaisa vijīgā masā un uzsmērē pa virsu.
  3. Var ēst tāpat siltu vai aukstu vai pasnoegt ar saldējumu.

Komentāri

Ieva 2014. gada 3. februāris 15:04
Paldies!!! Baigi laba recepte!
sofija 2011. gada 8. augusts 13:09
glazura jaliek pirms cepsanas vai pec cepsanas??
Agate 2011. gada 8. janvāris 13:25
Kas tas ir? kēkss ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi