Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Franču sokolades kuka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g tumšas šokolades
  • 200 g margarina vai sviesta
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g kviešu miltu
  • Glazurai
  • 25 g margarina vai sviesta
  • 100 g salda krejuma
  • 150 g tumšas šokolades
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Šokoladi un taukvielas katlina uz lenas uguns izkause.
  3. Olas un cukuru saputo, pievieno miltus, šokoladi.
  4. Miklu lej ieziesta veidne, diametrs ~ 26 cm
  5. Kuku cep 175 *C ~ 30 minutes, pec tam atdzeset.
  6. Uz lenas uguns izkause glazurai taukvielas, krejumu, šokoladi samaisa viendabiga masa, atdzese.
  7. Ar glazuru apziež kuku, liek vesuma.
  8. Ledusskapi var glabat aptuveni nedelu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas