Komentāri
10
Jaunākie
Vecākie
"Kad kartupeļi gandrīz izvārījušies".Tātad mazos gabaliņos kā jau zupai kartupeļi ir izvarijušies pa kādām 15-18 min atkarībā no šķirnes.Vēl vārot 20-30 min kā minēts viennozīmīgi sanāks putra.Tā ka pārdomājiet to procesu.
Vērtējums
Atbildēt
jaa ir laba!!!
Vērtējums
Atbildēt
Nesapratu, kāpēc kartupeļi vispirms jāapvāra, tad pusvārīti jānokāš un jālej jauns ūdens un jāvāra vēl 20-30 minūtes. Varētu domāt, ka kartupeļi indīgi, bet tā nav.
Vērtējums
Atbildēt
Paldies, ļoti garšīgi! Papriku (man negaršo paprika) un buljonu gan neliku, burkānus pirms tam apcepu uz pannas sviestā. un arī piešāvu pāris saujas grūbas lai zupa biezāka...
Vērtējums
Atbildēt
NJam njam))
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par gardo recepti.manai gimenei loti garsoja si zupina:)
Man vislaik jauta,kad buss garsiga zupina:)
Man vislaik jauta,kad buss garsiga zupina:)
Vērtējums
Atbildēt
man viram loti garso zupas... reizeem esu bezizejaa ko taisiit... shoreiz shii recepte mani glaaba, un vinam loooti garsoja :)) paldies Jums :)
Vērtējums
Atbildēt
Paldies par recepti :) Gatavoju no saldētām pagājušārudens baravikām. Nekad nebūtu domājis ka sēņu zupai paprika pievienojama :) Sieru gan neliku, pārāk barojoša būtu, bet ĻOTI garšīgi sanāca :)
Vērtējums
Atbildēt
Riktīgi laba zupiņa sanāca! Paldies, par jauku recepti.
Vērtējums
Atbildēt
man ļoti garšoja, tikai ir viens mīnus, kartupeļi jāvāra ar burkāniem kopā, un paprika jasautē ar sipoliem u.tt. visu cieņu zupa ir ēdama
Vērtējums
Atbildēt