Komentāri par: Vistas fileja saldā krējuma mērcē

liene 2016. gada 15. janvāris 09:41
liels paldies par recepti . sanāca loooooti gardi
Mia 2015. gada 27. februāris 17:03
super garšīgi. burkāniņš un siers klāt un tāds gardums!
Inga 2013. gada 7. novembris 16:28
Es taisu tapas bet vēl klāt atsevišķi ceptas šampinjonus ceptas margarīnā kad senes gatavas pielieku vistai un tad saldo krejumu pasauteju 7 minutes
arvis 2013. gada 6. februāris 18:09
sanaca man ari , un tiesam ljoti garsigi , protams var jau vel varijet ar garsam , es paprikas vieta ieliku puckapostu un senes sampinjonus , nu ljoti gardi :)
Signe 2012. gada 10. decembris 21:19
Nu ārkārtīgi garšīgi sanāca! Mazliet gan pamainīju sastāvdaļas, jo ēdāji tādi izvēlīgi bija, bet vienkārši un ļoti, ļoti garšīgi! Super!
Līga 2012. gada 7. oktobris 21:23
liels paldies par recepti. sanaca looooti gardi.
zane 2012. gada 1. jūnijs 12:39
Sanāca supergarsiigi!
Liidz ar papriku pievienoju sariiveetu burkaanu un pashaas beigaas,kad viss jau gatavs, mazliet sieru un svaigas dilles - super! :)
Jumis 2011. gada 19. novembris 15:22
Man interesē, kur var nopirkt garšvielas zemr nosaukuma "nepieciešamās garšvielas"!?
blue1 2011. gada 14. aprīlis 10:14
Paldies par recepti. Tā kalpoja kā lielisks pamats, jo mazliet biju spiesta improvizēt, jo nebija visu nepieciešamo sastāvdaļu. Iemarinēju fileju etiķī un olīveļļā, pievienoju sīpolus ķiploku vietā un garšvielu maisjumu. tad pēc apm 10 min. apcepu kamēr izskatijās, ka fileja mīksta un pievienoju skābo krējumu, tad pāri izkārtoju kartupeļu šķēlītes, apkaisiju ar sieru un baziliku. sautēju apm 10-15 min. bijām laimīgi, jo dikti garšīgi.. Paldies! Recepte ar miljons iespējām improvizēt!
Laura 2011. gada 5. februāris 19:18
Es ari liku klat vel burkanu...un beigas mercei uzriveju parasto sieru ...lai merce nav tik skidra...
Anette 2011. gada 25. janvāris 12:37
klat lsacep sarivetus burkanus- tadvel gardak sanak!
Chuu 2010. gada 18. oktobris 22:22
a kur tos ķiplokus liek? Rokās? :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes