Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabaču pankūkas ar auzu pārslām

Kabaču pankūkas ar auzu pārslām

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 liels vai 2 mazi kabači
  • 3 ēd. k. miltu
  • 1 ēd. k. ātri vārāmo auzu pārslu
  • 2 olas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
  • 200 ml skābā krējuma
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja kabacis liels to nomizo, sarīvē skaidiņās. Radušos sulu nedaudz nolej.
  2. Pievieno olas, auzu pārslas, miltus, sasmalcinātas ķiploku daiviņas un sāli.
  3. Pannā sakarsētā eļļā ar karoti liek kabaču masu un mērenā karstumā apgrozot izcep.
    Pasniedz ar krējumu, pārkaisītas ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Lai labi garšo!
    Pannā sakarsētā eļļā ar karoti liek kabaču masu un mērenā ka...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas