Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karaliskās garneles ar ananāsiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 15 karaliskās garneles
  • 3 sīpoli
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 ananāsu šķēles (svaigas vai konservētas)
  • 30 g sviesta
  • 12 citronmelisas lapiņas
  • 2 ēdamk. skābā krējuma
  • 1 /2 ēdamk. kokosriekstu krēma
  • 1 tējk. karija
  • 100 ml ūdens
  • Malti baltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolus sagriež plānos gredzenos, ananāsu – mazos gabaliņos un sīki sakapā citronmelisas lapiņas. Ar sviestu ieziestā pannā apcep sīpolus, ķiploku un citronmelisas lapiņas. Tikmēr sakuļ kokosriekstu krēmu, krējumu un ūdeni, pievieno sāli, piparus un kariju. To pievieno sautētajiem sīpoliem un vāra 3 min. Tad pievieno garneles, ananāsa gabaliņus un karsē 5 min. Ēdienu pasniedz ar rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas