Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vārīts kalmārs ar dārzeņiem un rīsiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kalmāri
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 tomāts
  • 1 sīpols
  • 1 /2 tase baltā etiķa
  • 1 /2 tase ūdens
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • Sāls
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Iztīrītus kalmārus liek katlā, pievieno etiķi, ūdeni, piparus, sāli un vāra 10 min.
  2. Smalki sagriež sīpolus, ķiplokus un cep sakarsētā olīveļļā, līdz tie mīksti. Samaisa sakapātu tomātu ar sojas mērci. Kalmāram pievieno abus maisījumus un vāra aptuveni vēl 20 min. Tad nolej šķidrumu un pasniedz kalmārus ar dārzeņiem un rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas