Vārīts kalmārs ar dārzeņiem un rīsiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 kalmāri
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 tomāts
  • 1 sīpols
  • 1 /2 tase baltā etiķa
  • 1 /2 tase ūdens
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Iztīrītus kalmārus liek katlā, pievieno etiķi, ūdeni, piparus, sāli un vāra 10 min.
  2. Smalki sagriež sīpolus, ķiplokus un cep sakarsētā olīveļļā, līdz tie mīksti. Samaisa sakapātu tomātu ar sojas mērci. Kalmāram pievieno abus maisījumus un vāra aptuveni vēl 20 min. Tad nolej šķidrumu un pasniedz kalmārus ar dārzeņiem un rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi