Kalmāru plovs

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g kalmāru
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 paciņa rīsu
  • 1 ēdamk. olīveļļas
  • Ūdens
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Sīpolu un burkānu notīra, sīki sagriež un apcep olīveļļā. Kalmārus nomazgā, nosusina un sagriež strēmelītēs. Kalmārus, sīpolus un burkānu sajauc ar rīsiem, aplej ar atbilstošu ūdens daudzumu un vāra, līdz rīsi mīksti. Pievieno piparus, sāli, samaisa un pasniedz.

Komentāri

Dairis 2010. gada 24. septembris 09:10
Nebiju iedomājies , ka kalmārs var tāgaršot . Super !
Līga 2010. gada 24. septembris 09:02
Ļoti garšīgi un viegli pagatavojami

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi