Kalmāri citronu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g svaiga kalmāra
  • 2 citroni
  • 25 ml baltvīna
  • 50 g kartupeļu cietes
  • 50 g cukura
  • Sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. Kalmāru sagriež šaurās sloksnītēs, norīvē ar sāli un tur 15 min aukstā ūdenī. Tad kalmārus pārlej ar marinādi, kas pagatavots no vīna, cukura un sāls. Pēc 15 min iemaisa nedaudz kartupeļu cietes. Kalmāra gabaliņus fritē līdz zeltaini dzeltenai krāsai. Pa to laiku pagatavo citronu mērci - samaisa citronu sulu ar cukuru, sāli,- un ūdeni. Pievieno nedaudz ūdenī iemaisītu kartupeļu cieti un vāra 2 min. Kalmārus pasniedz pārlietus ar citronu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi