Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kalmāri citronu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g svaiga kalmāra
  • 2 citroni
  • 25 ml baltvīna
  • 50 g kartupeļu cietes
  • 50 g cukura
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kalmāru sagriež šaurās sloksnītēs, norīvē ar sāli un tur 15 min aukstā ūdenī. Tad kalmārus pārlej ar marinādi, kas pagatavots no vīna, cukura un sāls. Pēc 15 min iemaisa nedaudz kartupeļu cietes. Kalmāra gabaliņus fritē līdz zeltaini dzeltenai krāsai. Pa to laiku pagatavo citronu mērci - samaisa citronu sulu ar cukuru, sāli,- un ūdeni. Pievieno nedaudz ūdenī iemaisītu kartupeļu cieti un vāra 2 min. Kalmārus pasniedz pārlietus ar citronu mērci.
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas