Ceptas jūras ķemmītes

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 16 jūras ķemmītes
  • 5 daiviņas ķiploku
  • 1 citrons
  • 3 saujas zemesriekstu
  • 1 tase baltmaizes drupatu
  • 5 ēdamk. sviesta
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • Loki
  • Pētersīļi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Jūras ķemmītes noskalo un nosusina. Tās sajauc ar izkausētu sviestu, samaltiem ķiplokiem un sasmalcinātiem lokiem. Klāt pievieno sasmalcinātus zemesriekstus, sāli, piparus un visu samaisa. Atsevišķi sajauc maizes drupatas ar olīveļļu. Ar izveidoto masu apsmērē jūras ķemmītes. Tad tās cep aptuveni 10 -12 min., 220 °C, līdz drupatas ir brūnas. Jūras ķemmītes pasniedz dekorētas ar sasmalcinātiem pētersīļiem un citronu šķēlēm.

Komentāri

Dainis 2010. gada 25. septembris 11:45
Paldies , par šo recepti ! Iepriekš neko nezināju par šo "zvēru" . Nopirku RIMI .
Pārsteidzu mājiniekus !!!!
Diana 2010. gada 24. septembris 09:01
Очень вкусно и полезно!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas