Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptas jūras ķemmītes

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 16 jūras ķemmītes
  • 5 daiviņas ķiploku
  • 1 citrons
  • 3 saujas zemesriekstu
  • 1 tase baltmaizes drupatu
  • 5 ēdamk. sviesta
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • Loki
  • Pētersīļi
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Jūras ķemmītes noskalo un nosusina. Tās sajauc ar izkausētu sviestu, samaltiem ķiplokiem un sasmalcinātiem lokiem. Klāt pievieno sasmalcinātus zemesriekstus, sāli, piparus un visu samaisa. Atsevišķi sajauc maizes drupatas ar olīveļļu. Ar izveidoto masu apsmērē jūras ķemmītes. Tad tās cep aptuveni 10 -12 min., 220 °C, līdz drupatas ir brūnas. Jūras ķemmītes pasniedz dekorētas ar sasmalcinātiem pētersīļiem un citronu šķēlēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas