Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļi ar garnelēm kokospienā

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g garneļu
  • 6 kartupeļi
  • 1 ķiploka daiva
  • ½ čili
  • 1 cm ingvera saknes
  • ½ bundža kokos piena
  • 1 ēdamk. sezama sēklas
  • 1 ēdamk. saulespuķu eļļas
  • 1 tējk. ķimeņu
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nedaudz apcep sezama sēklas, līdz tās ir viegli zeltainas. Pievieno eļļu, smalki sakapātu čili, ķiploku, ķimenes un smalki sakapātu ingveru, visu apcep viegli zeltainu. Tad pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, kokos pienu un maisot sautē, līdz kartupeļi gatavi. Lai saglabātu pietiekamu mērces daudzumu, var pievienot nedaudz karstu ūdeni. Kad kartupeļi gatavi, pievieno garneles un sautē 1 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas