Garneļu un zivju kotletes

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g tīrītu garneļu
  • 250 g svaigas mencas
  • 100 g baltmaizes
  • 100 g piena
  • Rīvmaize
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • Sviests
  • Malti baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Maizi iemērc pienā. Samaļ garneles un zivi, pievieno nosusinātu maizi un sagrieztu sīpolu. Visu vēlreiz samaļ. Tad pievieno olu, mazliet piparus, sāli, un samīca visu.
  2. No masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep uz pannas gaiši brūnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi