Garneļu bumbiņas

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigu garneļu bez galvas
  • 150 g miltu
  • 3 lieloku sīpoli
  • 2 olas
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 zaļā čili pāksts
  • 1 ēdamk. zivju mercēs
  • Saldskābā čili mērce
  • Augu eļļa
  • Ūdens
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Noloba un iztīra garneles, 2/3 garneļu sastrādā biezenī, atlikušās – sakapā. Garneles samaisa un liek vēsumā. Iemaisa miltus ar olām, pievieno silto ūdeni, lai veidotos mīksta, veidojama mīkla, tai ļauj 20 min. uzbriest. Izņem čili pākstij sēklas, to sīki sakapā. Notīra un sagriež sīpolu stienīšos, sagriež lokus. Mīklu samaisa ar garnelēm, sīki sakapātiem ķiplokiem, čili, sīpolu, zivju mērci un sāli. Veido nelielas bumbiņas un sakarsētā eļļā cep zeltaini brūnas. Tās pasniedz kopā ar sīpolu lokiem un saldskābo čili mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi