Sākums > Receptes > Uzkodas

Garneļu bumbiņas

2010. gada 13. septembris
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
40 min
1. Noloba un iztīra garneles, 2/3 garneļu sastrādā biezenī, atlikušās – sakapā. Garneles samaisa un liek vēsumā. Iemaisa miltus ar olām, pievieno silto ūdeni, lai veidotos mīksta, veidojama mīkla, tai ļauj 20 min. uzbriest. Izņem čili pākstij sēklas, to sīki sakapā. Notīra un sagriež sīpolu stienīšos, sagriež lokus. Mīklu samaisa ar garnelēm, sīki sakapātiem ķiplokiem, čili, sīpolu, zivju mērci un sāli. Veido nelielas bumbiņas un sakarsētā eļļā cep zeltaini brūnas. Tās pasniedz kopā ar sīpolu lokiem un saldskābo čili mērci.
Uz augšu