Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Garneļu bumbiņas

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigu garneļu bez galvas
  • 150 g miltu
  • 3 lieloku sīpoli
  • 2 olas
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 zaļā čili pāksts
  • 1 ēdamk. zivju mercēs
  • Saldskābā čili mērce
  • Augu eļļa
  • Ūdens
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Noloba un iztīra garneles, 2/3 garneļu sastrādā biezenī, atlikušās – sakapā. Garneles samaisa un liek vēsumā. Iemaisa miltus ar olām, pievieno silto ūdeni, lai veidotos mīksta, veidojama mīkla, tai ļauj 20 min. uzbriest. Izņem čili pākstij sēklas, to sīki sakapā. Notīra un sagriež sīpolu stienīšos, sagriež lokus. Mīklu samaisa ar garnelēm, sīki sakapātiem ķiplokiem, čili, sīpolu, zivju mērci un sāli. Veido nelielas bumbiņas un sakarsētā eļļā cep zeltaini brūnas. Tās pasniedz kopā ar sīpolu lokiem un saldskābo čili mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas