Rīsi ar garnelēm austrumu gaumē

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētas, tīrītas garneles
  • 2 tomāti
  • 2 olas
  • 2 banāni
  • Salāta lapas
  • 1 gl. rīsu
  • 2 ēdk. eļļas
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ēdamk. tomātu biezeņa
  • 2 ēdamk. majonēzes
  • Pētersīļi
  • Sarkanie un malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā, novāra rīsus. Atkausētas garneles pārlej ar citrona sulu un ļauj 10 min. ievilkties. Sagriež ripiņās banānu, pievieno garneles, sarkanos un melnos piparus un cep. Sagatavoto sacepumu pasniedz ar rīsiem un mērci, kas pagatavota no majonēzes un tomātu biezeņa. Ēdienu pasniedz ar zaļumiem, sagrieztām tomātu šķēlītēm un vārītām olām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni