Rīsi ar garnelēm austrumu gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētas, tīrītas garneles
  • 2 tomāti
  • 2 olas
  • 2 banāni
  • Salāta lapas
  • 1 gl. rīsu
  • 2 ēdk. eļļas
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • 2 ēdamk. tomātu biezeņa
  • 2 ēdamk. majonēzes
  • Pētersīļi
  • Sarkanie un malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā, novāra rīsus. Atkausētas garneles pārlej ar citrona sulu un ļauj 10 min. ievilkties. Sagriež ripiņās banānu, pievieno garneles, sarkanos un melnos piparus un cep. Sagatavoto sacepumu pasniedz ar rīsiem un mērci, kas pagatavota no majonēzes un tomātu biezeņa. Ēdienu pasniedz ar zaļumiem, sagrieztām tomātu šķēlītēm un vārītām olām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi