Baraviks tomātenē

2010. gada 7. septembris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
34 min
1. Tātad:
2. Pieberam pilnu pannu (ar kaudzi) ar ļoti labi tīrītām, grieztām pēc gaumes baravikām, un kurinam uguni apakšā.
3. Lai cepas (BEZ EĻĻAS!) + sāls beigās
4. Forši,sēnes apmaisam, kamēr liekais šķidrums iztvaikojis.
5. 3a. drusku pielejam elļu, lai nerauj klāt, vēl pacepinam drusciņ
6. Pievienojam TOMĀTU nezin ko (jo ideja ir- tomāts sēņu garšu uzlabos)
7. Pasutinam drusku
8. UN BURKĀ IEKŠĀ!!!
9. P.S. Negarantēju, ka glabāsies pagrabā, tāpēc labāk apēst (uzkost) tūlīt! :);)
Uz augšu