Saule un mākoņi

Sastāvdaļas

  • Karijs
  • Rīsi
  • Vistas fileja
  • Saldais krējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Vāra rīsus. Paralēli tam vistas fileju nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos, apcep, līdz tie paliek pavisam balti. Katliņā liek vārīties saldo krējumu, tam pieliek klāt nedaudz karija un visus vistas filejas gabaliņus. Mērce gatava!
  2. Uzvārītos rīsus blīvē nelielā tasītē un izkrauj uz šķīvjiem tā, lai tie veidotu mazus rīsu tornīšus. Pāri pārlej mērci.
  3. Klāt var ēst arī tomātus vai papriku!
  4. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi