Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Zaļu tomātu un kabaču ikri bez pasterizēšanas

Zaļu tomātu un kabaču ikri bez pasterizēšanas

FOTO: Shutterstock.com

Šajos salātos var izmantot iebojātus tomātus (bojājumu izgriežot) un kabaču mīkstumu, ko parasti izgriež, gatavojot citus salātus vai kabaču ēdienus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 kg zaļu tomātu
  • 2 kg kabaču
  • 0.5 kg burkānu
  • 4 ķiploka galvas
  • 0.5 kg sīpolu
  • 1/2 glāze/s eļļas
  • 1 l tomātu mērces
  • 3 ēd. k. sāls
  • 4 ēd. k. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Dārzeņus samaļ gaļas mašīnā vai sablendē.
  2. Liek katlā un vāra 30 minūtes, tad pievieno eļļu, tomātu mērci, sāli, cukuru un vēl 30 minūtes vāra.
  3. Karstu masu lej tīrās burkās un aizskrūvē vāciņus. Sasedz ar segām un atdzesē.
    Karstu masu lej tīrās burkās un aizskrūvē vāciņus. Sasedz ar...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas