Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta akmeņplekstes fileja ar mandelēm

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 svaigas akmeņplekstes filejas
  • 1 tase rīvmaizes
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamk. ūdens
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 2 tējk. citrona sulas
  • 1 tējk. oregano
  • 1 tējk. timiāna
  • 1 /4 tase piena
  • 1 /4 tējk. pipari
  • 1 /4 tējk. sāls
  • Maltas mandeles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Akmeņplekstes izfilē. Sakuļ olu ar pienu. Atsevišķi traukā samaisa kopā rīvmaizi, oregano, sāli un piparus. Akmeņplekstes filejas iemērc piena un olas maisījumā, tad apviļā rīvmaizes maisījumā. Zivju filejas liek ietaukotā pannā. Atsevišķi sajauc citronu sulu, ūdeni, sviestu, mandeles un sagrieztus sīpolus un pārlej to pāri zivju filejai. Zivi cep 220° C, apmēram 10 min., līdz zivs kļūst mīksta.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas