Kūpinātas ātes salāti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g kūpinātas ātes
  • 2 ķiploku daiviņas
  • ½ tase majonēzes
  • ½ tase skābā krējuma
  • 2 tējk. medus
  • 1 tējk. Worcester mērces
  • 1 tējk. citrona sulas
  • Tabasco mērce

Pagatavošana

75 min.
  1. Āti sagriež mazos gabaliņos. Sasmalcina ķiploku daiviņas. Sajauc bļodā visas sastāvdaļas un tur ar vāku 1 h ledusskapī. Salātus pasniedz kopā ar grauzdiņiem vai krekeriem, vai arī var izmantot kā pildījumu sendvičmaizītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi