Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Mango panna cotta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gab mango(jābūt ļoti gatavam)
  • 500 ml saldā krējuma
  • 80 g cukura
  • Vaniļļa
  • 1 paciņa želatīna
  • Mazliet sviesta
  • Zemenes, avenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni, ļauj uzbriest.
  2. Mago sagriež gabaliņos, tad spaidot sasmalcina, lai izveidotos viendabiga masa.
  3. Katliņā ielej saldo krējumu, pievieno tam cukuru, vaniļļu. Saldo krējumu karsē uz mazas uguns 10 min.
  4. Pēc tam saldo krējumu sajauc ar mango masu. Trauciņus iesmērē ar eļļu vai sviestu. Maisot pieveino izkausēto želatīnu, lej trauciņos. Liek ledusskapī.
  5. Zemenes un avenes sablenderē. Cukuru mērcei pievieno pēc garšas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas