Komentāri par: Ābolu plātsmaize ar drumstalām

Inga Liepiņa 2017. gada 21. septembris 22:28
Paldies par recepti, protams, to nedaudz variēju pēc savas garšas, bet ābolu plātsmaize iznāca brīnišķīgi garda!
Alina Rizija 2017. gada 21. maijs 18:06
Taisīju ar rabarberiem, arī ļoti garšīgi.
Ivars 2016. gada 8. septembris 17:22
Recepte ir ļoti laba un viegli pagatavojama, taču ir dažas piezīmes, kas varbūt noderēs citiem:

1. Kanēli man prasījās noteikti krietni vairāk par 1 ēd.k - es sabēru tā, ka viss tumšs bija un beigās bija ideāli. Arī te bildēs var redzēt, ka kanēlis ir ļoti knapi pa virsu.
2. Arī olas-krējuma masu man vajadzēja taisīt vairāk pat ar visu to, ka taisīju mazāka izmēra formā. Tas pats bija ar drumatalām - prasījās par kādu trešdaļu vairāk.

Pārējais visa bija ļoti labi un sulīgi - noteikti taisīšu vēl. Mierīgi var variēt arī ar citiem augļiem, piemēram, upenēm. Upenes minu kā variantu, jo mūsu āboli bija diezgan saldi - prasījās kkādu skābumiņu vairāk, tāpēc iesaku ņemt skābākus āboļus.
Vilma 2016. gada 19. augusts 21:36
kada tev dala gar manu apetiiti?
Kristine Jekabsone 2016. gada 28. jūnijs 12:47
Loti garda! Taisu jau kuro reizi...
Alina 2015. gada 15. decembris 08:52
Baibas tekstam- 15 āboli ir vienkārši smieklīgi, tad jau tā ir kūka sabiedriskajai ēdināšanai.
Līga 2015. gada 3. decembris 00:01
Ļoti garšīga kūka. Paldies!
Dina 2015. gada 28. novembris 04:25
Mani beerni secinaaja, ka shii ir gardaakaa no visaam aabolu kuukaam, kuras esmu cepusi! Es neko nemainiiju receptee, iznemot pieliku vairaak aabolu. Sanaaca garshiigi!
°iveta 2015. gada 22. novembris 19:33
es tikai paprovesu
Ilze Štekele 2015. gada 7. novembris 19:12
Cepju tamlidzigu ar rauga miiklu bet sii vel superigaka un gardaka izklausas.
Sodien cepsu.
Baiba 2015. gada 30. oktobris 21:57
Varu gan piebilst, ka ar 5 āboliem ir stipri par maz- liku ap 15, lai pietiek visā pannā bagātīgi. Sakultai olai ar krējumu ar- ar vienu olu un tik maz krējuma par maz visai pannai- liku vairāk. Un arī drupačām ar 3 karotēm miltu par maz. Bet tā sanāca lieliski!
Baiba 2015. gada 30. oktobris 21:30
Super garda!
Rūdolfs 2015. gada 26. oktobris 13:48
Brīdinu! Mīkla sanāk ļoti bieza, kaut kas ir jāpamaina. Pielejiet vairāk kefīra vai izmantojiet mazāk sausās sastāvdaļas. Good luck!
Sintija 2015. gada 5. oktobris 17:18
Cik grados liek cepties?
Evelīna K. 2015. gada 19. septembris 20:25
Ļoti garda plātsmaize. Noteikti taisīšu vēl! ☺
Elza 2015. gada 3. septembris 09:36
Izcila recepte!!!!! Vienmēr sanāk! Visi, kas pagaršo, ir stāvā sajūsmā :)))
Rituks 2015. gada 7. jūlijs 02:21
Paldies par recepti, ļoti garšīgi sanāca. Manam dēlam 11 gadi,pats viņu izcepa, labi sanāca.
Dārtiņa 2015. gada 7. aprīlis 23:23
Visām šeit tik labas atsauksmes! :) Es tiešām nesaprotu, ko izdarīju nepareizi - ievēroju visus daudzumus, bet mīkla sanāca ļoti, ļoti bieza (ne tāda kā attēlā), tāpēc pievienoju vēl kefīru (2x vairāk), cepu 40min, ne 30min, bet mīkla likās vēljoprojām jēla, augša - brūna.. Laikam būs jāpamēģina vēlreiz! :)
armands 2014. gada 26. decembris 19:33
Sanaaca super, paldies. Nesanaak tikaim tiem, kam viss paareejais arii nesanaak ;)
miss_lauminja 2014. gada 25. septembris 15:39
Super! Ļoti garšīga plātsmaize, tikai drupačas es taisīju ar sviestu un to maisījumu ar skābo krējumu un olu es taisīju vairāk, jo šķita, ka par maz.
asja 2014. gada 15. septembris 16:56
Vispār milti par daudz uz 250ml, mīkla nekāda tad sanāk, jāpielej vēl kefīrs tad klāt... bet citādi, sanāk garda kūka
Liene 2014. gada 30. augusts 17:39
Ļoti garda plātsmaize.Izcepu-izdevās vnk.burvīga.Tiešām,liels jums paldies par receptīti.Noteikti,kad cepšu vēl un vēl:)
anna 2014. gada 5. marts 20:14
tas gan iskatas garsigi bet ir garsigi
kristine 2014. gada 7. februāris 14:23
bildes izskatijas loti labi, pameginaju.
Mikla sanaca ka pankuku mikla (staipiga, kepiga), beigas pati platsmaize bija ari ka bieza pankuka. Nezinu, vai ta bija jabut. Izskatijas gan loti labi - ka bildes. Bet man noteikti pietruka "pufiguma".
Pirmoreiz izmeginaju ari drumstalas ar ellju. Loti viegli samaisijas. Bet sadas drumstalas nesacepaas tik kraukskigas ka ar sviestu taisitas.
Lelde 2013. gada 24. septembris 14:29
Ļoti garšīga sanāca un ļoti vienkārša :))
ricards augstkalnietis 2013. gada 1. septembris 15:56
vis negarsigaka kuka kadu esmu edis
kārumniece 2013. gada 14. jūnijs 21:13
Tā kā man negaršo plātsmaizes, kas ir sausas un biezas, šī tiešām kļuvusi par manu ideālo plātsmaizes recepti! Maize ir mīksta, maiga un "sulīga", ja tā var teikt! Turklāt, to ir ļoti viegli pagatavot arī iesācējai (tādai kā man). Šai receptei esmu izmēģinājusi pievienot dažādus augļus un ogas ābolu vietā, un vienmēr sanāk ļoti garšīgi.
lienee 2013. gada 26. maijs 22:01
nekas no sīs plātsmaizes nesanāca, mīkla par biezu, drumstalas par mazu. Kā var sanākt tad mīkla kā bilde, ja liek klāt 500g miltus un 250ml kefīra? neloģiski, jābūt bija otrādi lai sanāktu tāda šķidruma mikla. Plus, cik daudz tā eļļa jālej kad taisa drumstalas. Viennozīmīgi šādu plātsmaizi vairāk nekad netaisīšu.
Ieva 2013. gada 12. maijs 22:28
Manējiem ļoti garšoja, gaida, kad cepšu vēl :) Paldies
Alina 2013. gada 31. marts 00:21
Ši ir fantastiska recepte, vienkarsa un atri pagatavojama. Bet pats galvenais loti, loti, patiesam loti garda. paldies autorei!
Ilze 2013. gada 20. marts 00:36
ņam ņam.. :)
Iveta 2013. gada 17. marts 17:04
supergardi ... :):)
nedomaaju ,ka taas drupacas var pioedot veel garsiigaaku garsu... :) bet nu pirkstinjus var aplaiziit cik garsiiga... :)
Zane 2012. gada 5. oktobris 16:19
es šo ēdienu pasniegšu kā draudzenei dzimšanas dienas dāvanu jāsāk tagad cept citādāk nepaspēšu visu vēl izdarīt!jācer kad sanāks..
DACE 2012. gada 15. augusts 18:18
Nu man ari sanaca vienkarsi super:0
Paldies par receptiti, jau izkopeta un ielikta pie citam:-)
Artux 2012. gada 8. jūlijs 16:05
Šo plātsmaizi cepu jau trešo reizi,visiem ļoti garšoja un piebilde man tik 11 gadi!
inese 2012. gada 18. jūnijs 15:51
super baigi laba tikai es pameginaju ar kiwi un ari loti garsigi
jānis29 2012. gada 8. jūnijs 19:47
loti labi
Helēna 2012. gada 26. maijs 13:32
Taisīju ar rabarberiem,sanāca ļoti,ļoti garšīgi. Paldies!
evita 2012. gada 5. janvāris 13:18
sanāca tiešām laba un garda, es tikai pus plātsmaizi ar avenēm saldētām taisīju, tā daļa man garšoja labāk, jo sanāca patīkami saldskāba. :) un drupačas pēc norādītā miltu daudzuma sanāca nepiedodami maz... :)
Jana 2011. gada 18. novembris 11:32
Tiešām vienkārša un ļoti laba recepte. Sanāca garšīgi.
Liga 2011. gada 30. oktobris 20:03
Vēlējos tikai arī piebilst kaut ko no savas pieredzes šīs plātsmaizes tapšanā, varbūt kādam noder:

1) Man bija pieciešami tikai 4 āboli,
2) Drumstalas bija jātaisa 2 reizes vairāk
3) Mīklas maisījums arī bija nepieciešams 1,5 reizes vairāk
4) Krējuma uzlējums bija nepieciešams 2 reizes vairāk

Milzīgs paldies autorei par šo recepti :) Ļoti garšīga :))
Liga 2011. gada 30. oktobris 19:55
Liels paldies! Lieliski izskaidrots un ilustrācija ar bildēm ļoti palīdzēja! :) Sanāca ļoti garda plātsmaize, kura tiks pasniegta internacionālās vakariņas, kā Latvijas tradicionālais deserts :)
sabucisssss 2011. gada 29. oktobris 13:23
Super garšiga man sanaaca.Laba recepte:D
Ešlita 2011. gada 27. oktobris 16:46
Es vēl pievienoju magones un dzērvenes, ...Mīklā ievietoju biespienu nevis cepamo pulveri...pārkaisīju ar kanēli - debešķīgi :)
Iesaaceeja 2011. gada 21. oktobris 14:34
Kuuka izdevaas patiesi garda, tachu veelos komenteet 3 lietas: 1) Nezinu, kaa autorei sanaaca tik skjidra miikla (skatoties foto), man taa sanaaca loti bieza un bija sameeraa gruuti ieklaat cepshanas formaa, ja visu laiku lipa klaat pie karotes un pirkstiem. 2) Drumstalaam noraadiitie daudzumi ir daudz par maz prieksh tik liela daudzuma miiklas un aaboliem (kurus arii vajag tikai 3), man naacaas 3x veidot drumstalu miiklu. 3) arii kreejuma masa ir jaataisa 2x.


Ja miklu maisa ar karoti, tad tiesaam likas, ka receptee noraadiits pamaz kefiira, bet ja miiklu jauc ar blenderi, tad sanaak tiesi taada, kaa noraadiits atteelaa un nemaz nevajag neko vairs pievienot
Iesaaceeja 2011. gada 21. oktobris 14:31
Taisiju ar vairakas reizes, patik gan pasiem, gan cieminiem. Jau eksperimenteju, abolu vieta parkaisot ar biezpienu un rozinem, ari ljoti garsigi
Anna 2011. gada 21. oktobris 14:08
pirmo reizi k ko tadu cepu un sanaca loti garshigi!!!!
inese 2011. gada 18. oktobris 09:11
Paldies,ģimenei garšoja!
Andis 2011. gada 3. oktobris 17:38
Tiešām garšīgi. Paldies par recepti.
Guna 2011. gada 2. oktobris 16:37
Kuuka izdevaas patiesi garda, tachu veelos komenteet 3 lietas: 1) Nezinu, kaa autorei sanaaca tik skjidra miikla (skatoties foto), man taa sanaaca loti bieza un bija sameeraa gruuti ieklaat cepshanas formaa, ja visu laiku lipa klaat pie karotes un pirkstiem. 2) Drumstalaam noraadiitie daudzumi ir daudz par maz prieksh tik liela daudzuma miiklas un aaboliem (kurus arii vajag tikai 3), man naacaas 3x veidot drumstalu miiklu. 3) arii kreejuma masa ir jaataisa 2x.
Inese 2011. gada 23. septembris 19:16
Jā ļoti gardi,cepšu vēl!
demi 2011. gada 18. septembris 11:29
Noteikti uztaisīšu. Man arī tikai 12 gadu un visiem manējiem viss garšo*
Aļona 2011. gada 12. septembris 11:44
Patāstiet kā visu viendabīgi sacept gāzes plītī? jo teksim es visu laiku cepu uz elektriskās, bet gāzes silda tikai no apakšas, un augšu kā var sacept nav ne jausmas, bet recepte garšīga.
Elīna 2011. gada 29. augusts 11:08
Vakar pagatavoju, sanāca ļoti garda priekš pirmās reizes. Tikai nakmareiz jaliek vairak āboli.
yo! 2011. gada 3. augusts 15:10
Jap bija loti garsigi ...
njamma 2011. gada 1. augusts 15:04
Tiešām ļoti garšīgi!!! :)
tikai man ir vecaa cepeshkraasns,kur nevaru noreguleet ne laiku, ne graadus un varbuut taapeec man apakshu mazliet piekjeera, bet viss paareejais - ļoti gardi!!!! :))
nav 2011. gada 6. jūlijs 10:26
Paldies par recepti, dievīga, taisu ļoti biezhi.
mone 2011. gada 2. jūlijs 12:31
dievigi
majas taisu visu laiku, visi ed gardam mutem
pat zinu recepti jau no galvas
man ir tikai 12 gadu
moncha 2011. gada 30. maijs 20:45
Paldies :)
ļoti garshiga- visiem garshoja :*
nikola 2011. gada 20. aprīlis 21:02
super sanaca,visi gardam mutem eeda:)
Liene 2011. gada 17. aprīlis 21:52
Pirmo reizi kaut ko cepu cepeškrāsnī. Plātsmaize izdevās ļoti garšīga. Paldies! :)
kūku mīļotāja 2011. gada 6. aprīlis 22:49
Man ljoti garshoja shii plātsmaize ar drumstalām. un sanaaca arii tiiri taa neko. vakar konditorijas skolotaaja jautaaja,ko lai uztaisa taadu vieglaaku prieksh atpuutas,noteikti ieteikshu sho recepti. vnk taada njamma...
Vaiva Smirnova 2011. gada 2. aprīlis 15:37
Vienkarsi lieliska,paldies!! Voenkarsi,atri un garsigi!!!
Rolands 2011. gada 14. marts 19:54
Izskatās mega garšīgi
ieva 2011. gada 27. februāris 16:49
ES ARI SVIESTU ELLJAS VIETA LIKU UN KREJUMA MERCI MAZLIET WAIRAK TAISU(3X), BET LJOOOOTI GARSHIGA SANACA, TAISU TAGAD DIEZGAN BIEZJI:)
ainita 2011. gada 19. februāris 22:15
man jau ļoti garšoja! maiga un ņammīga...tiešām BURVĪGA!
paldies.
Marta 2011. gada 16. februāris 16:28
Ļoti garšīga, tikai man panna lielāka, tāpēc sanāca plānāka un nedaudz piedega, bet, garša - burvīga!
Nellija 2011. gada 22. janvāris 19:15
Man nedaudz piedega un laikam plaanaaka bija jaataisa, bet kopumaa man arii garshoja!
oksana 2010. gada 30. decembris 15:25
paldies par recepti. ļoti garšiga sanaca.
Gunta 2010. gada 19. novembris 20:34
pirmo reizi mūžā cepu plātsmaizi un sanāc ļoti labi! paldies par recepti! :)
Dace 2010. gada 17. oktobris 23:22
Ļoti, ļoti garda sanāca!
sīkā 2010. gada 10. oktobris 17:41
Super garšīga, tā bija mana pirmā pašizceptā plātsmaize vienkārši burvīgi sanāca :) cepšu vēl :)
Znaroks 2010. gada 10. oktobris 15:40
Es pieliku sviestu, nevis eļļu.Manuprāt, tā ir labāk!
zane 2010. gada 20. septembris 16:14
Bisku pavarieju garnejumu, bet ljoti garshiga!
eliina_g 2010. gada 13. septembris 18:17
Patiešām ļoti garšīgi!
Noteikti taisīšu vēl ;)
ariadne 2010. gada 6. septembris 16:49
Ļoti viegli pagatavojama, bet pats galvenais - garšīga!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes