Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
76
Jaunākie Vecākie
I
Inga Liepiņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, protams, to nedaudz variēju pēc savas garšas, bet ābolu plātsmaize iznāca brīnišķīgi garda!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alina Rizija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisīju ar rabarberiem, arī ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ir ļoti laba un viegli pagatavojama, taču ir dažas piezīmes, kas varbūt noderēs citiem:

1. Kanēli man prasījās noteikti krietni vairāk par 1 ēd.k - es sabēru tā, ka viss tumšs bija un beigās bija ideāli. Arī te bildēs var redzēt, ka kanēlis ir ļoti knapi pa virsu.
2. Arī olas-krējuma masu man vajadzēja taisīt vairāk pat ar visu to, ka taisīju mazāka izmēra formā. Tas pats bija ar drumatalām - prasījās par kādu trešdaļu vairāk.

Pārējais visa bija ļoti labi un sulīgi - noteikti taisīšu vēl. Mierīgi var variēt arī ar citiem augļiem, piemēram, upenēm. Upenes minu kā variantu, jo mūsu āboli bija diezgan saldi - prasījās kkādu skābumiņu vairāk, tāpēc iesaku ņemt skābākus āboļus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vilma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kada tev dala gar manu apetiiti?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine Jekabsone
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garda! Taisu jau kuro reizi...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Baibas tekstam- 15 āboli ir vienkārši smieklīgi, tad jau tā ir kūka sabiedriskajai ēdināšanai.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga kūka. Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mani beerni secinaaja, ka shii ir gardaakaa no visaam aabolu kuukaam, kuras esmu cepusi! Es neko nemainiiju receptee, iznemot pieliku vairaak aabolu. Sanaaca garshiigi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
°
°iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es tikai paprovesu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze Štekele
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepju tamlidzigu ar rauga miiklu bet sii vel superigaka un gardaka izklausas.
Sodien cepsu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Varu gan piebilst, ka ar 5 āboliem ir stipri par maz- liku ap 15, lai pietiek visā pannā bagātīgi. Sakultai olai ar krējumu ar- ar vienu olu un tik maz krējuma par maz visai pannai- liku vairāk. Un arī drupačām ar 3 karotēm miltu par maz. Bet tā sanāca lieliski!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super garda!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rūdolfs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Brīdinu! Mīkla sanāk ļoti bieza, kaut kas ir jāpamaina. Pielejiet vairāk kefīra vai izmantojiet mazāk sausās sastāvdaļas. Good luck!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik grados liek cepties?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evelīna K.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda plātsmaize. Noteikti taisīšu vēl! ☺
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcila recepte!!!!! Vienmēr sanāk! Visi, kas pagaršo, ir stāvā sajūsmā :)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rituks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, ļoti garšīgi sanāca. Manam dēlam 11 gadi,pats viņu izcepa, labi sanāca.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dārtiņa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visām šeit tik labas atsauksmes! :) Es tiešām nesaprotu, ko izdarīju nepareizi - ievēroju visus daudzumus, bet mīkla sanāca ļoti, ļoti bieza (ne tāda kā attēlā), tāpēc pievienoju vēl kefīru (2x vairāk), cepu 40min, ne 30min, bet mīkla likās vēljoprojām jēla, augša - brūna.. Laikam būs jāpamēģina vēlreiz! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
armands
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanaaca super, paldies. Nesanaak tikaim tiem, kam viss paareejais arii nesanaak ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
miss_lauminja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super! Ļoti garšīga plātsmaize, tikai drupačas es taisīju ar sviestu un to maisījumu ar skābo krējumu un olu es taisīju vairāk, jo šķita, ka par maz.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
asja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispār milti par daudz uz 250ml, mīkla nekāda tad sanāk, jāpielej vēl kefīrs tad klāt... bet citādi, sanāk garda kūka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda plātsmaize.Izcepu-izdevās vnk.burvīga.Tiešām,liels jums paldies par receptīti.Noteikti,kad cepšu vēl un vēl:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tas gan iskatas garsigi bet ir garsigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
bildes izskatijas loti labi, pameginaju.
Mikla sanaca ka pankuku mikla (staipiga, kepiga), beigas pati platsmaize bija ari ka bieza pankuka. Nezinu, vai ta bija jabut. Izskatijas gan loti labi - ka bildes. Bet man noteikti pietruka "pufiguma".
Pirmoreiz izmeginaju ari drumstalas ar ellju. Loti viegli samaisijas. Bet sadas drumstalas nesacepaas tik kraukskigas ka ar sviestu taisitas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lelde
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga sanāca un ļoti vienkārša :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
ricards augstkalnietis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vis negarsigaka kuka kadu esmu edis
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kārumniece
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā kā man negaršo plātsmaizes, kas ir sausas un biezas, šī tiešām kļuvusi par manu ideālo plātsmaizes recepti! Maize ir mīksta, maiga un "sulīga", ja tā var teikt! Turklāt, to ir ļoti viegli pagatavot arī iesācējai (tādai kā man). Šai receptei esmu izmēģinājusi pievienot dažādus augļus un ogas ābolu vietā, un vienmēr sanāk ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lienee
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nekas no sīs plātsmaizes nesanāca, mīkla par biezu, drumstalas par mazu. Kā var sanākt tad mīkla kā bilde, ja liek klāt 500g miltus un 250ml kefīra? neloģiski, jābūt bija otrādi lai sanāktu tāda šķidruma mikla. Plus, cik daudz tā eļļa jālej kad taisa drumstalas. Viennozīmīgi šādu plātsmaizi vairāk nekad netaisīšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Manējiem ļoti garšoja, gaida, kad cepšu vēl :) Paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ši ir fantastiska recepte, vienkarsa un atri pagatavojama. Bet pats galvenais loti, loti, patiesam loti garda. paldies autorei!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ņam ņam.. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
supergardi ... :):)
nedomaaju ,ka taas drupacas var pioedot veel garsiigaaku garsu... :) bet nu pirkstinjus var aplaiziit cik garsiiga... :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es šo ēdienu pasniegšu kā draudzenei dzimšanas dienas dāvanu jāsāk tagad cept citādāk nepaspēšu visu vēl izdarīt!jācer kad sanāks..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
DACE
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu man ari sanaca vienkarsi super:0
Paldies par receptiti, jau izkopeta un ielikta pie citam:-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Artux
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šo plātsmaizi cepu jau trešo reizi,visiem ļoti garšoja un piebilde man tik 11 gadi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super baigi laba tikai es pameginaju ar kiwi un ari loti garsigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jānis29
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti labi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Helēna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisīju ar rabarberiem,sanāca ļoti,ļoti garšīgi. Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanāca tiešām laba un garda, es tikai pus plātsmaizi ar avenēm saldētām taisīju, tā daļa man garšoja labāk, jo sanāca patīkami saldskāba. :) un drupačas pēc norādītā miltu daudzuma sanāca nepiedodami maz... :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām vienkārša un ļoti laba recepte. Sanāca garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vēlējos tikai arī piebilst kaut ko no savas pieredzes šīs plātsmaizes tapšanā, varbūt kādam noder:

1) Man bija pieciešami tikai 4 āboli,
2) Drumstalas bija jātaisa 2 reizes vairāk
3) Mīklas maisījums arī bija nepieciešams 1,5 reizes vairāk
4) Krējuma uzlējums bija nepieciešams 2 reizes vairāk

Milzīgs paldies autorei par šo recepti :) Ļoti garšīga :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies! Lieliski izskaidrots un ilustrācija ar bildēm ļoti palīdzēja! :) Sanāca ļoti garda plātsmaize, kura tiks pasniegta internacionālās vakariņas, kā Latvijas tradicionālais deserts :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sabucisssss
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super garšiga man sanaaca.Laba recepte:D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ešlita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es vēl pievienoju magones un dzērvenes, ...Mīklā ievietoju biespienu nevis cepamo pulveri...pārkaisīju ar kanēli - debešķīgi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iesaaceeja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kuuka izdevaas patiesi garda, tachu veelos komenteet 3 lietas: 1) Nezinu, kaa autorei sanaaca tik skjidra miikla (skatoties foto), man taa sanaaca loti bieza un bija sameeraa gruuti ieklaat cepshanas formaa, ja visu laiku lipa klaat pie karotes un pirkstiem. 2) Drumstalaam noraadiitie daudzumi ir daudz par maz prieksh tik liela daudzuma miiklas un aaboliem (kurus arii vajag tikai 3), man naacaas 3x veidot drumstalu miiklu. 3) arii kreejuma masa ir jaataisa 2x.


Ja miklu maisa ar karoti, tad tiesaam likas, ka receptee noraadiits pamaz kefiira, bet ja miiklu jauc ar blenderi, tad sanaak tiesi taada, kaa noraadiits atteelaa un nemaz nevajag neko vairs pievienot
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iesaaceeja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisiju ar vairakas reizes, patik gan pasiem, gan cieminiem. Jau eksperimenteju, abolu vieta parkaisot ar biezpienu un rozinem, ari ljoti garsigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pirmo reizi k ko tadu cepu un sanaca loti garshigi!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies,ģimenei garšoja!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām garšīgi. Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kuuka izdevaas patiesi garda, tachu veelos komenteet 3 lietas: 1) Nezinu, kaa autorei sanaaca tik skjidra miikla (skatoties foto), man taa sanaaca loti bieza un bija sameeraa gruuti ieklaat cepshanas formaa, ja visu laiku lipa klaat pie karotes un pirkstiem. 2) Drumstalaam noraadiitie daudzumi ir daudz par maz prieksh tik liela daudzuma miiklas un aaboliem (kurus arii vajag tikai 3), man naacaas 3x veidot drumstalu miiklu. 3) arii kreejuma masa ir jaataisa 2x.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jā ļoti gardi,cepšu vēl!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
demi
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Noteikti uztaisīšu. Man arī tikai 12 gadu un visiem manējiem viss garšo*
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aļona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Patāstiet kā visu viendabīgi sacept gāzes plītī? jo teksim es visu laiku cepu uz elektriskās, bet gāzes silda tikai no apakšas, un augšu kā var sacept nav ne jausmas, bet recepte garšīga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vakar pagatavoju, sanāca ļoti garda priekš pirmās reizes. Tikai nakmareiz jaliek vairak āboli.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
y
yo!
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jap bija loti garsigi ...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
njamma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām ļoti garšīgi!!! :)
tikai man ir vecaa cepeshkraasns,kur nevaru noreguleet ne laiku, ne graadus un varbuut taapeec man apakshu mazliet piekjeera, bet viss paareejais - ļoti gardi!!!! :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
nav
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, dievīga, taisu ļoti biezhi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mone
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
dievigi
majas taisu visu laiku, visi ed gardam mutem
pat zinu recepti jau no galvas
man ir tikai 12 gadu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
moncha
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies :)
ļoti garshiga- visiem garshoja :*
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
nikola
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super sanaca,visi gardam mutem eeda:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirmo reizi kaut ko cepu cepeškrāsnī. Plātsmaize izdevās ļoti garšīga. Paldies! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kūku mīļotāja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man ljoti garshoja shii plātsmaize ar drumstalām. un sanaaca arii tiiri taa neko. vakar konditorijas skolotaaja jautaaja,ko lai uztaisa taadu vieglaaku prieksh atpuutas,noteikti ieteikshu sho recepti. vnk taada njamma...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vaiva Smirnova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkarsi lieliska,paldies!! Voenkarsi,atri un garsigi!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rolands
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās mega garšīgi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ES ARI SVIESTU ELLJAS VIETA LIKU UN KREJUMA MERCI MAZLIET WAIRAK TAISU(3X), BET LJOOOOTI GARSHIGA SANACA, TAISU TAGAD DIEZGAN BIEZJI:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
ainita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man jau ļoti garšoja! maiga un ņammīga...tiešām BURVĪGA!
paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga, tikai man panna lielāka, tāpēc sanāca plānāka un nedaudz piedega, bet, garša - burvīga!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nellija