Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rudenim nākot

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /2 kg maltās gaļas
  • 300 g - 500g sviesta pupiņas
  • 2 buņdžiņas grieztos tomātus savā sulā vai arī 5-6 lieli svaigie tomāti
  • Eļļa
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Nelielā eļļas daudzumā apcep malto gaļu pie beigām pievienojot garšvielas (sāls, pipari; maltās gaļas garšviela).
  2. Paralēli tam izvāra sviesta pupiņas līdz ir mīkstas. Ūdeni nolej un pupiņas sagriež nedaudz mazākos gabalos.
  3. Izvārītās pupas liek klāt pie gaļas un visu sacep kopā, lai pupiņas apceptos.
  4. Kad viss ir sacepies pievieno tomātus savā sulā. Visu nedaudz pasutina un pēc nepieciešamības pievieno vēl garšvielas. [Ja ir ņemti svaigie tomāti, tad tos blanšējam, noņemam mizu, sagriežam ēdamos gabalos un pievienojam saceptajai masai. Tad visu pasutina kamēr tomāti ir nedaudz izjukuši un ir izdalījusies sula.]
  5. Pasniedz ar makaroniem vai desiņām, kā arī lieliski der kā piedeva pie vakariņām. Kopsumā aizņem aptuveni 20-30 minūtes, atkarībā cik jaunas ir pupiņas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas