Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 200 ml cukura
  • 300 ml kokosa skaidiņu
  • 75 ml kartupeļu miltu
  • 1 /2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 tējkarotes Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • Pildījuma pirmajai kārtai
  • 100 ml saldā krējuma
  • 50 ml piena
  • 150 g tumšās šokolādes
  • Pildījuma otrajai kārtai
  • 150 ml ūdens
  • 2 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 1 /2 g safrāna
  • 1 olas dzeltenums
  • 150 g sviesta vai margarīna
  • 100 ml Dansukker pūdercukura
  • 1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakuļ olas un cukuru irdenās putās.
  2. Sajauc kokosa skaidiņas, miltus, vaniļas cukuru un cepamo pulveri un uzmanīgi pievieno putām.
  3. Izklāj mīklu uz cepamās pannas, kura izklāta ar cepamo papīru. Cep krāsns vidusdaļā 250°C apmēram 5 minūtes.
  4. Apgāž tortes pamatni uz cukurota maizes cepamā papīra. Noņem papīru, kas bija pie pamatnes. Ļauj atdzist.
  5. Uzvāra pienu un krējumu. Pieliek gabalos sadalītu šokolādi un samaisa, līdz tā ir izkususi. Laiku pa laikam apmaisa, līdz maisījums ir atdzisis. Uzklāj to uz tortes pamatnes.
  6. Katlā ielej ūdeni, pieber safrānu un miltus, labi samaisa un pavāra pāris minūtes. Piejauc olas dzeltenumu.
  7. Sajauc taukvielas, vaniļas cukuru un pūdercukuru mīkstās un elastīgās putās. Lēnām piejauc klāt uzvārīto maisījumu. Pārklāj pildījumu pāri šokolādes maisījumam. Sarullē un uzglabā ledusskapī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA