Komentāri par: Saldais rīsu krēms

Indra 2016. gada 31. oktobris 19:28
Ļoti laba recepte. Es gan rīsus izvārīju ūdenī pilnīgi parastā veidā. Pienu ( ne vairāk mā 200ml) pielēju aukstiem rīsiem un uzvārīju vēlreiz. Rīsi vienkārši bija palikuši pāri no vakardienas pusdienām. Arī želatīnu neliku. Un cukuru drusku mazāk nekā receptē. Un sanāca supergardi. Kopā ar dzērveņu ķīseli. Paldies par recepti!
INGA 2016. gada 20. marts 18:55
GARDS.PAGATAVOJU AR ZEMEŅU MĒRCI.
janka 2015. gada 1. septembris 18:16
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm garsigi
Madara 2014. gada 20. augusts 17:44
Taisu tagad shito dessertinju!! Atceros berniibu tik gardi skolaa bij!! Mmmm
kristole 2011. gada 18. septembris 19:44
Ļoti garšīgi :) Ņammmmmma!
Toms... 2011. gada 22. jūnijs 16:50
Šis labs

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti

Jaunākās receptes