Komentāri
6
Jaunākie
Vecākie
Ļoti laba recepte. Es gan rīsus izvārīju ūdenī pilnīgi parastā veidā. Pienu ( ne vairāk mā 200ml) pielēju aukstiem rīsiem un uzvārīju vēlreiz. Rīsi vienkārši bija palikuši pāri no vakardienas pusdienām. Arī želatīnu neliku. Un cukuru drusku mazāk nekā receptē. Un sanāca supergardi. Kopā ar dzērveņu ķīseli. Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt
GARDS.PAGATAVOJU AR ZEMEŅU MĒRCI.
Vērtējums
Atbildēt
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm garsigi
Vērtējums
Atbildēt
Taisu tagad shito dessertinju!! Atceros berniibu tik gardi skolaa bij!! Mmmm
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi :) Ņammmmmma!
Vērtējums
Atbildēt
Šis labs
Vērtējums
Atbildēt