Reņģu un svaigu kāpostu kotletes

Kolekcijas: Veģetārās
Nostaļģijā par tiem laikiem, kad reņģe bija tautas ēdiens.

Sastāvdaļas

  • 1 -1.5 kg svaigu reņģu (der arī kūpinātas)
  • 1 neliela kāpostgalva
  • Milti, sāls cukurs, eļļa
  • Krējums, zaļumi

Pagatavošana

45 min.
  1. Reņģes iztīra
  2. Kāpostgalvu sagriež 4 daļās, izgriež kacenu, nedaudz apvāra un notecina, smalki sagriež
  3. Reņģes un kāpostus samaļ gaļas mašīnā
  4. Pievieno miltus, sāli, cukurus
  5. Cep sakarsētā eļļā
  6. Pasniedz ar skābu krējumu, zaļumiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi