Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Reņģu un svaigu kāpostu kotletes

Reņģu un svaigu kāpostu kotletes

FOTO: Agnese G.

Kolekcijas: Veģetārās
Nostaļģijā par tiem laikiem, kad reņģe bija tautas ēdiens.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 -1.5 kg svaigu reņģu (der arī kūpinātas)
  • 1 neliela kāpostgalva
  • Milti, sāls cukurs, eļļa
  • Krējums, zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Reņģes iztīra
  2. Kāpostgalvu sagriež 4 daļās, izgriež kacenu, nedaudz apvāra un notecina, smalki sagriež
  3. Reņģes un kāpostus samaļ gaļas mašīnā
  4. Pievieno miltus, sāli, cukurus
  5. Cep sakarsētā eļļā
  6. Pasniedz ar skābu krējumu, zaļumiem
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas