Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Nātru pankūkas ar redīsu krēmu

Nātru pankūkas ar redīsu krēmu

FOTO: Agnese G.

Kolekcijas: Veģetārās
Nevajag supermārketu, lai tiktu pie pusdienām. Lai labi garšo!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • Nātres
  • Milti
  • Vārīti kartupeļi, saspaidīti
  • Vājpiens
  • Ola(s)
  • Krēmam:
  • 2 saišķīši redīsu
  • 200 g skābā krējuma
  • 1 tējk. augu eļļas
  • Nedauz cukura
  • Sāls
  • Pipari
  • Daži pilieni citronu sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Pankūkas:
  2. Nātres sasmalcina un applaucē sālsūdenī, nosusina
  3. Atdzisušās nātres sajauc ar miltiem, vārītiem kartupeļiem, vājpienu un olu tādās proporcijās, lai veidotos vajadzīgā konsistence
  4. Cep lielas, plānas pankūkas
  5. Krēms:
  6. Redīsus notīra, nomazgā, sasmalcina un pagatavo biezeni.
  7. Samaisa biezeni ar skābo krējumu, eļļu, pipariem, sāli, cukuru un citornu sulu
  8. *Pankūkas ēd karstas kopā ar redīsu krēmu, rotā ar zaļumiem
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA