Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Nātru pankūkas ar redīsu krēmu

Nātru pankūkas ar redīsu krēmu

FOTO: Agnese G.

Kolekcijas: Veģetārās
Nevajag supermārketu, lai tiktu pie pusdienām. Lai labi garšo!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • Nātres
  • Milti
  • Vārīti kartupeļi, saspaidīti
  • Vājpiens
  • Ola(s)
  • Krēmam:
  • 2 saišķīši redīsu
  • 200 g skābā krējuma
  • 1 tējk. augu eļļas
  • Nedauz cukura
  • Sāls
  • Pipari
  • Daži pilieni citronu sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Pankūkas:
  2. Nātres sasmalcina un applaucē sālsūdenī, nosusina
  3. Atdzisušās nātres sajauc ar miltiem, vārītiem kartupeļiem, vājpienu un olu tādās proporcijās, lai veidotos vajadzīgā konsistence
  4. Cep lielas, plānas pankūkas
  5. Krēms:
  6. Redīsus notīra, nomazgā, sasmalcina un pagatavo biezeni.
  7. Samaisa biezeni ar skābo krējumu, eļļu, pipariem, sāli, cukuru un citornu sulu
  8. *Pankūkas ēd karstas kopā ar redīsu krēmu, rotā ar zaļumiem
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas