Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Nātru pankūkas ar redīsu krēmu

2010. gada 19. augusts
Foto: Agnese G.
Nevajag supermārketu, lai tiktu pie pusdienām. Lai labi garšo!
Pagatavošana
45 min
1. Pankūkas:
2. Nātres sasmalcina un applaucē sālsūdenī, nosusina
3. Atdzisušās nātres sajauc ar miltiem, vārītiem kartupeļiem, vājpienu un olu tādās proporcijās, lai veidotos vajadzīgā konsistence
4. Cep lielas, plānas pankūkas
5. Krēms:
6. Redīsus notīra, nomazgā, sasmalcina un pagatavo biezeni.
7. Samaisa biezeni ar skābo krējumu, eļļu, pipariem, sāli, cukuru un citornu sulu
8. *Pankūkas ēd karstas kopā ar redīsu krēmu, rotā ar zaļumiem
9. Labu apetīti!
Uz augšu