Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu gulašs ar papriku

2005. gada 3. maijs
Foto: Una
Pagatavošana
1 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež palielos gabalos.
2. Liek katliņā un pārkaisa ar maltu papriku. Pielej dārzeņa buljonu. (Kubiņu var arī iedrupināt katliņā un tad uzliet visam ūdeni.)
3. Uzliek vāku un vāra apmēram 10 min.
4. Puravu noskalo un sagriež strēmelītēs. Liek katliņā un vāra vēl 5 min.
5. Pievieno kukurūzu. (Saldētā kukurūza iepriekš nav jātkausē.) Ja vajadzīgs, pievieno sāli.
6. Liek šķīvjos, pievieno karoti krējuma un pārkaisa ar ķimenēm. Ar dārzeņu gulašu lieliski garšos maize vai kūpināts šķinķis.
Uz augšu