Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu gulašs ar papriku

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Apm. 1 kg kartupeļu
  • 1 ēd.k. maltas paprikas
  • 500 g dārzeņa buljona (kubiņš + ūdens)
  • 2 vidēji puravi
  • 200 g svaigas vai saldētas kukurūzas
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. kajēnas piparu
  • Pasniegšanai
  • Skābais krējums
  • Ķimenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež palielos gabalos.
  2. Liek katliņā un pārkaisa ar maltu papriku. Pielej dārzeņa buljonu. (Kubiņu var arī iedrupināt katliņā un tad uzliet visam ūdeni.)
  3. Uzliek vāku un vāra apmēram 10 min.
  4. Puravu noskalo un sagriež strēmelītēs. Liek katliņā un vāra vēl 5 min.
  5. Pievieno kukurūzu. (Saldētā kukurūza iepriekš nav jātkausē.) Ja vajadzīgs, pievieno sāli.
  6. Liek šķīvjos, pievieno karoti krējuma un pārkaisa ar ķimenēm. Ar dārzeņu gulašu lieliski garšos maize vai kūpināts šķinķis.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas