1. Vistas fileju sagriež apmēram 1cm biezās strēmelēs.
2. Nomizo un sakapā sīpolu.
3. Pannā uzsilda 0,5 ēdamk. olīveļļas un apcep sīpolu kamēr mīksts. Noņem no pannas un atliek malā. Tajā pašā pannā uzsilda vel 0,5 ēdamk. olīveļļas un cep vistas strēmelītes kamēr smuki brūnas un kārtigi izcepušās.
4. kabaci sagriež plānās šķēlītēs.
5. Liek vārīties rīsus sekojot ražotāja instrukcijai uz paciņas.
6. Vistiņai uz pannas pievieno laima un kokosriekstu karija mērci, 50g. riekstiņus, zaļos zirnīšus un kabaci sķēlītēs. Pieliek apcepto sīpolu un kārtīgi visu samaisa. Sautē uz pannas vel 5. min. kamēr kabacis mīksts.
7. atlikušos zemesriekstus sadauza ar gaļas āmurīti un pārber pāri vistas mērcei.