Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta mintaja fileja ar citronu

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 mintaja filejas
  • 1 daiviņa ķiploku
  • ½ citrona
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 2 tējk. sojas mērces
  • 2 tējk. citrona sulas
  • 1 tējk. laima sulas
  • 1 /4 tējk. sarkano piparu
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Mintaja filejas sagriež gabaliņos un liek karstumizturīgā cepam traukā. Atsevišķi samaisa sasmalcinātus sarkanos piparus, sojas mērci, laima un citronu sulu, kausēto sviestu, samaltu ķiploku, sāli un piparus. Gatavo maisījumu pārlej mintaja filejai.
  2. Zivi cep 30 min., 200 °C, līdz zivi var viegli caurdurt ar dakšiņu. Ēdienu pasniedz ar dārzeņu rīsiem un dekorē ar citronu šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas