Cepta mintaja fileja ar citronu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 mintaja filejas
  • 1 daiviņa ķiploku
  • ½ citrona
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 2 tējk. sojas mērces
  • 2 tējk. citrona sulas
  • 1 tējk. laima sulas
  • 1 /4 tējk. sarkano piparu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Mintaja filejas sagriež gabaliņos un liek karstumizturīgā cepam traukā. Atsevišķi samaisa sasmalcinātus sarkanos piparus, sojas mērci, laima un citronu sulu, kausēto sviestu, samaltu ķiploku, sāli un piparus. Gatavo maisījumu pārlej mintaja filejai.
  2. Zivi cep 30 min., 200 °C, līdz zivi var viegli caurdurt ar dakšiņu. Ēdienu pasniedz ar dārzeņu rīsiem un dekorē ar citronu šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi