Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta mintaja fileja ar parmazāna sieru

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 mintaja filejas
  • 6 ēdamk. skābā krējuma
  • 4 ēdamk. Parmazāna siera
  • 2 ēdamk. sviesta
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Mintaja filejas liek ar taukvielām ieziestā karstumizturīgā traukā. Atsevišķā traukā sajauc skābo krējumu, sieru, izkausētu sviestu, sāli un piparus. Ar gatavo masu pārlejiet zivs filejas. Zivis cep ar vāku aptuveni 20 min., 175 °C, līdz viegli var caurdurt ar dakšiņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA