Cepta mintaja fileja ar parmazāna sieru

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 mintaja filejas
  • 6 ēdamk. skābā krējuma
  • 4 ēdamk. Parmazāna siera
  • 2 ēdamk. sviesta
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Mintaja filejas liek ar taukvielām ieziestā karstumizturīgā traukā. Atsevišķā traukā sajauc skābo krējumu, sieru, izkausētu sviestu, sāli un piparus. Ar gatavo masu pārlejiet zivs filejas. Zivis cep ar vāku aptuveni 20 min., 175 °C, līdz viegli var caurdurt ar dakšiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi